DJ FITZ

DJ FITZ

DJ FITZ  

DJ Fitz, чии сетови имаат една цел, да докажат дека постои и друга култура, таква којашто верувала или сè уште верува во психоделична музика. Од 2013, тој секоја година на фестивалот Килби (Швајцарија) покажува дека го има најдобриот 2-часовен psych сет во светот. Ако постоеше бог на psych-от, ќе се викаше Mr. Fitz!

АРТИСТИ 

LEGIJATA

LEGIJATA

2016
MOON DUO

MOON DUO

2016
LIIMA

LIIMA

2016
KANAL 103