TAJCIDO

TAJCIDO
Share:

TAJCIDO

Tajcido, инди/диско/панк/рок од Тирана, Албанија. Постојат од 2013-та, имаат едно издание насловено Tajcido и истото можете бесплатно да го преземете од следниов линк -http://www.pmgrecordings.com/discography.php?id=130 Tajcido го отвораат Здраво Млади 6.