Билети за ЗДРАВО МЛАДИ #6 може да набавите на Билетарница МКЦ и ONLINE преку продажната мрежа на МК Тикетс. Билетите за Здраво Млади чинат 300 денари до денот на фестивалот. На 4 јуни, цена на билет ќе биде 400 денари. Билетарницата на МКЦ работи од вторник до сабота од 13:00 до 20:00. ZM-2016-Drugarski-Bilet-162x70-PRINT И оваа година имаме понуда за ДРУГАРСКИ БИЛЕТ – сите што ќе купат заеднички 5 билети, добиваат 1 билет гратис, т.е. 6 карти за 1500. Акцијата „другарски“ билет ќе биде спроведена САМО на билетарницата на МКЦ.

* MK TICKETS: Југотон ГТЦ 1 кат, Универзална Сала – Скопје, Тобако – МПМ ПРЕС, Тобако Гоги – Драчево, Тобако Дрводекор, Тобако 2 – Скопјанка, Њу Тобако – Охрид.