contact@mkc.mk
        

REPETITOR

REPETITOR

REPETITOR  

Репетитор од Белград со сигурност се еден од највозбудливите бендови на денешницата во светски рамки.

Тоа се докажува и со фактот дека добиваат покани за настап на реномирани светски фестивали, турнеи низ Кина, Русија и други „егзотични“ делови од светот, а последна потврда за квалитетот на групата е и поканата од Arcade Fire да бидат нивни гости на распродадените концерти во Прага, Будимпешта и Букурешт.

Бескомпромисни, експлозивни, бучни. Концерт на Репетитор не се про-пуш-та!

На Здраво Млади 8!

1 септември 2018.

АРТИСТИ 

BLANK MASS

BLANK MASS

2018
CAMERA

CAMERA

2018
KANAL 103