MKD

Iskra

Го најавуваме и првиот македонски бенд на овогодишното издание на фестивалот. Се работи за иновативните…

Blackstate

BLACKSTATE е псевдонимот зад кој стои Филип Тасевски – Фиц, долгогодишен дел од музичката сцена…

Lufthansa

Луфтанза (Lufthansa) e еден од новите, водечки бендови на македонската алтернативна сцена! Бендот е основан во…

Brankica Jordanovska

„Маска или преобразба на изопаченото“ е серија од графики, цртежи и објекти што ја истражуваат…