DJ Fitz

Земја: Ирска
Жанр: чиста магија
Линк: facebook.com

DJ FITZ

ЗЕМЈА:

Ирска

ЖАНР:

Чиста магија

СТАНЕТЕ ПРИЈАТЕЛИ:

Facebook

Секако не помисливте дека ова издание на ЗДРАВО МЛАДИ ќе помине без него?! Мајсторот на непредвидливото, интергалактичниот мега цар, еден и единствен DJ Fitz.

Сите хитови – цело време!