Корона мерки

Фестивалот ќе биде реализиран со строго почитување на Протоколот за организација на настани (прилог бр 33), кој беше усвоен на 73. Седница на Владата на СРМ.

Не е дозволено внесување храна и пијалоци.

Бројот на посетители е ограничен, билетите се достапни на билетарницата во МКЦ и online преку bileti.mkc.mk

Влез на публика од 18:30 | Почеток 20:00