Enter the content which will be displayed in sticky bar
33.10.3402

33.10.3402  

33.10.3402 е кодното име за белградскиот изведувач Ненад Марковиќ, кој го има снимено “elettronica meccanica”, окултни модуларни сонични колажи и деконструирано психоделично техно за некои од водечките издавачки куќи како L.I.E.S и ЕSP Institute.

Марковиќ всушност дебитираше со својот проект во ограничено издание за Kunstkopf, култна издавачка куќа од Дизелдорф, како и за Music From Memory.

Покрај неговиот ангажман во продуцентството, Ненад е и исклучителен DJ со долгогодишна кариера на настапи во Drugstore Beograd.

АРТИСТИ 

WoO

WoO

2017
ДЕМЕК

ДЕМЕК

2017
TAPAN

TAPAN

2017
KREIDLER

KREIDLER

2017
К-X-P

К-X-P

2017
JAZZ FM