Enter the content which will be displayed in sticky bar

Alex Acid  

Александар Крстевски е роден во Скопје, Македонија. Тој почна да продуцира своја сопствена музика пред 5 години за да ја исполни својата DJ кариера од 15 години. Тој е дел од „Drop Series“ (организациска екипа од Скопје), која имаше престој во еден од најпознатите локални подземни клубови – „Капан Ан“. Освен локално, Alex Acid настапил и на многу меѓународни фестивали низ Европа.

JAZZ FM