Enter the content which will be displayed in sticky bar
Bernays Propaganda
Macedonia

Bernays Propaganda  

Со огромна возбуда очекуваме да ја видиме новата „инкарнација“ на еден од најзначајните бендови во историјата на македонската музика – BERNAYS PROPAGANDA!
После 3 издадени плочи, отсвирени преку 500 концерти, неколку европски и една американска туренај, после малку подолга хибернација и со промени во поставата (и во музичкиот израз – така се шушка),
Bernays Propaganda со концерт во СКопје, и тоа на Здраво Млади #5!

АРТИСТИ 

Кир

Кир

2015
RIB

RIB

2015
Lepi Xhoni

Lepi Xhoni

2015
JAZZ FM