Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->Burcu Gunduz<!--:-->
Artist Name
VJ Vjunk
Turkey

Burcu Gunduz  

Burcu Gunduz (VJ Vjunk) Работи како VJ од 2005та. Го организира независниот VJ фестивал “Vj Fest İstanbul” кој 5 години по ред се оддржува во Истанбул. Таа е магистер по ликовна уметност со магистерска тема за клубската сцена и рејв културата во 90’тите.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->

FM Belfast

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013
JAZZ FM