Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->CULTURE DEVELOPMENT<!--:-->
Македонија

CULTURE DEVELOPMENT  

Culture Development можеби и не се свесни дека се дел од светата линија на емотивниот панк, која на засега необјаснив начин дојде од Вашингтон ( како дел од револуционерното лето 85-то!),преку Сан Диего ( Гравитацијата си го направи своето) и конечно после Европскиот Француски одговор од средината на 90-тите зачука на непробојните зидини на Скопје. Доколку некој најде рационално објаснување како тоа се случи и зошто овие тинејџери звучат сигурно и убедливо како инди икони уште од својот прв настап (кој инаку се случи пред само неколку месеци) дефинитивно во себе ја има моќта на предскажувањето. Culture Development се вашите омилени легендарни алтернативни херои заробени во телата на Скопски деца.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->IND.O.G<!--:-->

IND.O.G

2012
<!--:MK-->JUNE<!--:-->

JUNE

2012
<!--:MK-->VVHILE<!--:-->

VVHILE

2012

More Albums From: CULTURE DEVELOPMENT

<!--:MK-->Здраво Млади 2012<!--:-->

Здраво Млади 2012

24/25 Мај МКЦ
JAZZ FM