Enter the content which will be displayed in sticky bar

DJ Fitz  

Високата позитивна енергија на фестивалот цело време ја одржува нашиот најголем фан и ЗДРАВО МЛАДИ резидент, Ирецот DJ Fitz. И оваа година со големо задоволство го најавуваме неговиот настап за престојниот, деветти по ред ЗДРАВО МЛАДИ.

Сетовите на DJ Fitz имаат една цел – да докажат дека постои и друга култура, којашто верувала или сè уште верува во психоделична музика. Од 2013, тој секоја година на фестивалот Килби (Швајцарија) покажува дека го има најдобриот 2-часовен psych сет во светот. Ако постоеше бог на psych-от, ќе се викаше Mr. Fitz!

JAZZ FM