Enter the content which will be displayed in sticky bar

DONPLAYA & BON PRASKIZA  

Hip-Hop ривалство реинкарнирано во пријателство и повеќегодишна соработка помеѓу овие двајца Битолски артисти. Унифицирани под продукциската палка на MVRSVR,  Bon Praskiza и Donplaya се виновни за никулците на македонскиот модерен hip-hop/trap звук. Со перформанси како „Фала Богу“, „Синките Лом“, „Каменолом“ и многу други, евидентна е нивната сонична свежина уште од времето на фристајловите спроти Јавор.
Хип-хоп дами и господа! Како и секојпат така и овој пат синките лом на сцена за сите хип-хоп џумбушлии и мераклии.
По нив ќе настапи DJ Druggy.
JAZZ FM