Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->
Artist Name
FM Belfast
ICELAND

FM Belfast  

FM Belfast е органски создадена, високо заразна електро-поп формација од Исланд, која го привлекува вниманието и ги бранува телата на сè повеќе и повеќе фанови низ светот уште од самото нивно појавување на славната полетна исландска музичка сцена во 2006 година. FM Belfast претставува работа со љубов, подарок за нивните пријатели и за секој кој е желен да го слушне. Слушнете го. Сега кога треба да излезе нивната втора плоча, за која има големи очекувања, (ќе излезе пролетва за „Kimi Records“ од Исланд и за „Morr Music international“), FM Belfast изгледаат спремни да го кренат светот на нозе, или уште подобро, да се спријателат со него. И на крајот: како звучи музиката? Таа во суштина е мелодичен, електро-поп. Дури и речиси невозможно е да се опише колку се позитивни FM Belfast, колку енергија и радост насочуваат кон дадена публика и колку пот вложуваат во нивниот снимен напор.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013
<!--:MK-->GREEN OUT<!--:-->

GREEN OUT

2013

More Albums From: FM Belfast

<!--:MK-->Здраво Млади 2013<!--:-->

Здраво Млади 2013

17. Мај МКЦ
JAZZ FM