Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->GAME OVER<!--:-->
Artist Name
Game Over
MACEDONIA

GAME OVER  

Почетоците на Трајче се во хип хоп културата. Во 1997 година се приклучува на екипата „RHB“ и снима неколку демо траки кои што се вртени на станиците „Канал 103“ и „А1“. Со Drum & Bass се запознава во 1998 и неколку години подоцна почнува да се занимава со продукција. Две негови траки се ставени на тест плоча од страна на Aphrodite во 2001 година. Истата година заедно со DJ Fluid ја формираат „Tech Squad“ – организација посветена на ширењето на Drum & Bass звукот во Македонија. Во 2008 заедно со DJ Славе формира клупска вечер под името “Новата манџа на старата школа” во која промовира спој од различни музички правци. Треба да се спомнат и неговите изданија “Four Months EP” (2007), “How we used to do it” (2008) за издавачката куќа Филтер, како и  само издадените “Life Cycle” EP (2011) и “Life Cycle Remixed EP” (2012). Покрај Drum & Bass тој врти и Dubstep, Hip hop, Funk.. никогаш незадржувајќи се само на еден музички правец. Има пуштано на поголемите фестивали и клубови во Македонијa, Србија, Бугарија, Унгарија, а некои од неговите настапи се со артистите: Dieselboy (САД), Roni Size & MC Tali (Англија)…

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->

FM Belfast

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013
JAZZ FM