Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->IND.O.G<!--:-->
Artist Name
IND.O.G
Македонија

IND.O.G  

Горан Костовски – ind.o.g е еден од најангажираните виџеи во Македонија. Со виџејство се занимава од 2000 година и досега настапувал насекаде низ земјава како и во Србија, Косово и Словенија, но и соработувал со многу странски диџеи кои што настапувале во Македонија како канаѓанецот Tiga, словенецот Umek, англичанецот Bushwacka, американцитe John Gaizer, Troy Pierce, Kenny Larkin, германцот Sten и многу други. Сепак тој не се ограничува само на диџејската сцена има работено со многу корпорации како и со режисерите Иван Поповски, Зоја Бузалковска и со бендовите „Bei the Fish“, „String Forces“, со музичарот, композитор и продуцент Дуке Бојаџиев…

АРТИСТИ 

<!--:MK-->JUNE<!--:-->

JUNE

2012
<!--:MK-->VVHILE<!--:-->

VVHILE

2012
JAZZ FM