Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->JUNE<!--:-->
Artist Name
June
Македонија

JUNE  

Приказната започнува во 2007-ма година кога Бојана за прв пат започнува да пишува авторски песни. Се до 2010 година нејзина единствена публика а воедно и наголем фан беше нејзината мачка Шаја. Во 2010 година започнува да настапува како соло артист под името Бомзич (Bomzich), се до мај кога заедно со Филип свират како изненадување на еден роденден. Во Септември 2010 година на скопскиот фестивал “Пиволенд“ се запознава со Данчо и од тој момент тројцата функционираат како бенд. Енергијата која ја носат овие тројца млади креативци како целина резултираше со настапи на најдобрите регионални фестивали, “Таксират 2010“ како предгрупа на Nouvelle Vague, како и настап на EXIT 2011. Моментално го финишираат својот прв албум кој ќе доживее официјална промоција во jуни.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->IND.O.G<!--:-->

IND.O.G

2012
<!--:MK-->VVHILE<!--:-->

VVHILE

2012
JAZZ FM