Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->KANTON 6<!--:-->
Artist Name
Kanton 6
MACEDONIA

KANTON 6  

Кантон6 е рапидна промена, но не ви го препорачуваме вам. Ќе ви ја исцрпи силата и ќе ве истошти, па подобро држете се до вашиот “левичарски” инди бенд, или вашиот саботен мизерере диџеј од омилениот fancy клуб. Кантон6 се вдахновени со оригиналниот ЧИЛ ФОЛК здив и се гласници на Македон на Земјата. Тие имаат 40.000 години предност пред вас и обидот да одржите чекор со нив е елегантно, но сигурно фијаско. Интеракцијата со гласниците на Македон едноставно е пре-ризична. Свежи и отворени рани не се cool. Но, храна е cool. Храна и пиење. И одмор. Да јадете, да пиете и да легнете да си починете. Така да, не си ги мачете вашите убави главички со hee-story или недај боже религија. Препуштете го БЕСКРАЈНИОТ БИТ на професионалците.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->

FM Belfast

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013

More Albums From: KANTON 6

<!--:MK-->Здраво Млади 2013<!--:-->

Здраво Млади 2013

17. Мај МКЦ
JAZZ FM