Enter the content which will be displayed in sticky bar
Nipplepeople
CRO
Electropop

Nipplepeople  

Nipplepeople e хрватско електропоп дуо основано во 2008 година. Својата популарност ја стекнува настапувајќи на сите релевантни музички фестивали во регионот како EXIT, Hartera, Terraneo… Ова мистериозно дуо ќе настапи за прв пат во Македонија, на деветтото издание на ЗДРАВО МЛАДИ!

JAZZ FM