Enter the content which will be displayed in sticky bar
PALINDROM
MKD
post-punk/stoner

PALINDROM  

Палиндром е скопско трио формирано во 2013 година. Невообичаениот состав на две бас гитари и тапани дозволува голем простор за експериментирање околу пост-панк/стонер и ноиз жанровите. Бендот го сочинуваат Кристијан Новковски (тапани), Ерик Омерагиќ (бас) и Филип Поповски (бас).

JAZZ FM