Enter the content which will be displayed in sticky bar
REPETITOR
SRB
garage rock/post-punk

REPETITOR  

Репетитор од Белград со сигурност се еден од највозбудливите бендови на денешницата во светски рамки.

Тоа се докажува и со фактот дека добиваат покани за настап на реномирани светски фестивали, турени низ Кина, Русија и други „егзотични“ делови од светот, а последна потврда за квалитетот на групата е и поканата од Arcade Fire да бидат нивни гости на распродадените концерти во Прага, Будимпешта и Букурешт.

Бескомпромисни, експлозивни, бучни. Концерт на Репетитор не се про-пу-шта!

На Здраво Млади 8!

1 септември 2018.

JAZZ FM