Enter the content which will be displayed in sticky bar

STUTTGART ONLINE  

Stuttgart Online се оформени во 2006 година. Доаѓаат од Белград, Србија. Веб магазинот Popboks ги прогласуваат за дебитанти на годината во 2007. Во 2009 го издаваат својот деби албум „Radost svakom domaćinstvu“ за издавачката куќа Одличан хрчак. Следуваат настапи и турнеи во секој агол на бившата ни држава кадешто бендот создава квалитетна и бројна фан база.
„Права ствар“ е името на новиот албум кој е снимен во текот на 2011 а издаден годинава. Албумот содржи 11 песни и претставува (според зборовите на авторите) полнокрвна рок плоча со голем број на идни хитови.
На Здраво Млади доаѓаат да го промовираат новиот албум, а кој ги гледал знае дека се работи за ултра енергично дуо кое испорачува енергија на која и ЕЛЕМ може да и позавиди, а секој концерт го свири како да му е прв.
Stuttgart Online се Бојан Слачала и Марко Баришиќ.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->IND.O.G<!--:-->

IND.O.G

2012
<!--:MK-->JUNE<!--:-->

JUNE

2012
<!--:MK-->VVHILE<!--:-->

VVHILE

2012

More Albums From: STUTTGART ONLINE

<!--:MK-->Здраво Млади 2012<!--:-->

Здраво Млади 2012

24/25 Мај МКЦ
JAZZ FM