Enter the content which will be displayed in sticky bar

Svemirko  

Минатата година Svemirko го доживеа својот дебитански концерт кај нас во склоп на ПМГ Рекордингс Фестивал и уште тогаш сфативме дека бендот е сѐ што бараме (и добиваме) од еден поп-бенд. Совршено урамнотежен спој на чувства, вештина и квалитет.
„Svemirko ви ја дава тајната на вселената на дланка, изборот е ваш“.

JAZZ FM