Enter the content which will be displayed in sticky bar
TAJCIDO

TAJCIDO  

Tajcido, инди/диско/панк/рок од Тирана, Албанија. Постојат од 2013-та, имаат едно издание насловено Tajcido и истото можете бесплатно да го преземете од следниов линк –http://www.pmgrecordings.com/discography.php?id=130 Tajcido го отвораат Здраво Млади 6.

АРТИСТИ 

LEGIJATA

LEGIJATA

2016
MOON DUO

MOON DUO

2016
LIIMA

LIIMA

2016
JAZZ FM