Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->TI<!--:-->
Artist Name
Ti
Serbia

TI  

Групата „ТИ“ е електро поп дуо од Белград, Србија кое го сочинуваат Илија Дуни и Трајче Николовски.Двајцата по потекло од Македонија, се запознаваат во Белград и го оформуваат „ТИ“ во 2012 година. Пробите ги оддржуваат во дневната соба на Илија, каде што Трајче свири електорнски тапани, додека Илија свири гитара и синтисајзер. Илија предходно беше член на ПЕТРОЛ и Meatmarket, додека Трајче беше дел од White Noise In A White Room и Чистилиште. Музиката на „ТИ“ е полна со лесно паметливи и сонливи мелодии на гитарата на Дуни, полна со пријатни бас делници на клавијатурите, сјајна двогласност и едноставни хипнотични текстови зачинета со ритамот на Траје. Кога сето ова ќе се измикса, се создава една пријатна атмосфера на летно дождливо попладне поминато од другата страна на прозорецот или доцно будење во денот без многу обврски.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->

FM Belfast

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013

More Albums From: TI

<!--:MK-->Здраво Млади 2013<!--:-->

Здраво Млади 2013

17. Мај МКЦ
JAZZ FM