Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->ULTERIOR<!--:-->
Artist Name
Dj Ulterior
MACEDONIA

ULTERIOR  

Dj Ulterior доаѓа од Скопје. Љувовта кон музиката најпрво ја има започнато како колектор, а потоа почнува и да пушта по Скопските клубови. Најчесто можете да го видите во Менада каде има своја резиденција под името “They Only Come Out at Night” која може да се опише како една еклектична, меѓутоа пред се диско вечер. Исто така често настапува на техно забавите во клубот Papaya, каде презентира по тврд клубски звук. Покрај настапите во Скопје, Dj Ulterior исто така има настапено во Љубљанскиот клуб K4 каде секоја недела гостуваат диџеи од светската cutting edge техно сцена. За фестивалот “Здраво Млади” Ulterior ќе се претстави со специјална селекција на juke, footwork и hip hop музика која е вистинска привилегија да се слушне на Скопските подиуми.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->CHINAWOMAN<!--:-->

CHINAWOMAN

2013
<!--:MK-->FM Belfast<!--:-->

FM Belfast

2013
<!--:MK-->THE JOHN<!--:-->

THE JOHN

2013
<!--:MK-->Bitches<!--:-->

Bitches

2013
JAZZ FM