Enter the content which will be displayed in sticky bar
Vivian Koch
GER
Electro, Breaks, Techno

Vivian Koch  

Vivian Koch е DJ и продуцент што произлегува од берлинската подземна сцена. Како основач на Olympe party series, тесно поврзан и сличен колектив на пријатели, чии забави се одржуваат во суровиот и почитуван Griessmuehle во Берлин, Vivian брзо се воспостави како различна и возбудлива уметница, која никогаш не се плаши да притисне повеќе кога станува збор за пуштање музика, продукција и спремање настани. Уметницата што гледа само напред, штотуку го објави својот возбудлив деби мини LP -“The Oweleon” преку Don Williams (a.r.t.less) и Danny Daze (OMNIDISC).

JAZZ FM