Enter the content which will be displayed in sticky bar
<!--:MK-->VVHILE<!--:-->
Србија

VVHILE  

While е чуден повторувачки микс на незаборавни звуци на твојата анти-социјална ера, повторно повикувајќи го здравиот разум на The Wipers и Mission of Burma, злоупотребата на Black Flag, последните денови на My Bloody Valentine и секс возење што го направи Ian MacKaye поп пејач. Додека Андрија Спичановиќ свири гитара и пее, Стеван Ќировиќ свири тапани и пее. Можеби веќе ги знаете како членови на Jaibo!, Let’s Grow, 36 Daggers или Cut Self Not, но на крај секако ќе ги сакате како вашите омилени бунтовнички момци.

АРТИСТИ 

<!--:MK-->IND.O.G<!--:-->

IND.O.G

2012
<!--:MK-->JUNE<!--:-->

JUNE

2012

More Albums From: VVHILE

<!--:MK-->Здраво Млади 2012<!--:-->

Здраво Млади 2012

24/25 Мај МКЦ
JAZZ FM