DJ Fitz

Client: Ирска
Website: facebook.com
Services: чиста магија

DJ FITZ

ЗЕМЈА:

Ирска

ЖАНР:

Чиста магија

СТАНЕТЕ ПРИЈАТЕЛИ:

Facebook

Секако не помисливте дека ова издание на ЗДРАВО МЛАДИ ќе помине без него?! Мајсторот на непредвидливото, интергалактичниот мега цар, еден и единствен DJ Fitz.

Сите хитови – цело време!