DJ FITZ

Единствениот друид меѓу диџеите, најголемиот интерпланетарен промотер на ЗДРАВО МЛАДИ, кралот на подиумот, еден и единствен – DJ Fitz!

Наше е да ви посакаме да не мислите многу – DJ Fitz + 15 артисти спремни да ви ги развалат сетилата на 3 септември на ЗДРАВО МЛАДИ!

Додека го чекаме да настапи во живо, ни подготви специјален микс за ЗМ 2022.

КОМЕНТАРИ:

YEAH!

Rasmus Stolberg via Facebook

Come to Greece already!

Mohair Sam via Facebook

Best DJ this side of the moon.

Mike Stoke via Facebook