COVID-19 ПРОТОКОЛИ

Фестивалот ќе се реализира согласно актуелните мерки/протоколи за организирање настани во отворен простор.
За влез на ЗДРАВО МЛАДИ 11 ви треба сертификат/потврда за извршена вакцинација против COVID-19 или потврда за прележан COVID-19.

Ако имате дополнителни прашања, нашиот тим ви стои на располагање.